Los van Papier 2018


Was weer een groot succes!


Klik hier voor de foto’s en reserveer 11 januari 2019 in je agenda!

Welkom bij "LOS VAN PAPIER".

Nog even en 2018 is alweer in beeld! De voorbereidingen voor de nieuwe Los van Papier zijn dan ook in volle gang en alles ziet ernaar uit dat het weer een groot succes wordt.

Op vrijdag 12 januari 2018 wordt de Los van Papier nieuwjaarsbijeenkomst wederom bij Mereveld in Utrecht georganiseerd. Deze locatie was in januari zo’n groot succes, dat wij vanwege de goed bereikbare ligging en trendy sfeer weer voor Mereveld hebben gekozen.

De Los van Papier Prent 2018
Voor het eerst hebben wij een Los van Papier Prent. Deze prent is een afdruk van een kunstwerk dat speciaal voor ons wordt gemaakt door kunstenares DINIE NOMDEN. Zij is bekend van haar bijzondere drieluiken, waarmee zij met papier een marmerachtig beeld met een eigen verhaal creëert. Voor iedere gast is er een prent beschikbaar. Het originele kunstwerk wordt tijdens Los van Papier 2018 verloot. Dus zorg dat je erbij bent en maak kans op dit unieke kunstwerk!Dinie Nomden Dinie Nomden

Programma

19.00 uur (vanaf)

  |  

Ontvangst met borrelhapje en drankje

20.00 uur

  |  

Opening Los van Papier

20.05 uur

  |  

Los van Papier Prent 2018

20.15 uur

  |  

Start walking dinner

23.30 uur

  |  

Einde programma

Los van Papier is voor iedereen. Natuurlijk voor KVGO- en VKGO-leden, maar juist ook voor iedereen die hoe dan ook iets te maken heeft met grafische communicatie. Samen geven wij een dynamische start aan een nieuw jaar! Even gezellig samen bijkletsen, met rustige muziek en een perfecte culinaire prestatie op een historische locatie centraal in het land.
Daar hoor jij natuurlijk bij!

Tot vrijdag 12 januari 2018,
Marjolein, Boy en Arian
Uw van Los van Papier team